Even voorstellen...

Door mr32 op woensdag 5 maart 2014 11:33 - Reacties (3)
Categorie: Overig, Views: 2.346

Als eerste wil ik me graag even voorstellen. Ik ben al een aantal jaren actief op Tweakers, en ik hang tot op heden nog dagelijks graag rond. In de forums hang ik niet heel veel rond, puur wegens de tijd en de nog gebrek aan professionele kennis. Volgend jaar mag ik beginnen bij de studie Electrical Engineering te Eindhoven, ik hoop dat ik tegen die tijd wat meer tijd kan gaan steken in het befaamde forum hier.

Anyway, ik was bezig mezelf voor te stellen. Ik zit op dit moment in mijn laatste middelbare schooljaar. 6 jaar middelbare school is lang. Zeker als je beseft dat ik heel erg veel voor mijn school gedaan heb. Ik heb meegewerkt aan de ontwikkeling van een app (ook iOS ;) )voor de open dagen en ik steek enorm veel tijd in de organisatie omtrent diverse AV (audio & visuals, ook wel licht en geluid) projecten op school. Werken met licht is dan ook een grote hobby van mij geworden.

Natuurlijk heb ik ook veel interesse in de digitale technieken van deze tijd, anders ben ik ook geen lid van Tweakers (duhu). Ik prul veel aan mijn eigen PC, en ben dan ook helemaal niet bang om iets nieuws te proberen. Soms gaat het wel eens fout, maar ach, van fouten kun je alleen maar leren toch?

Na een jaar lang diverse mensen te hebben gevolgd op dit blog-platform leek het me leuk om zelf ook te gaan schrijven. Hierbij dus mijn eerste post. Waarover ik ga schrijven? Ik weet het zelf eigenlijk nog niet eens. Dat gaat ook een beetje van jullie afhangen: Willen jullie dat ik over AV ga schrijven, over dagelijkse onzin of toch meer mijn mening en ervaring die meer betrekking hebben met technische zaken?